PC/Mac reparation Frederiksberg

Har du problemer med din Macbook? Eller er der sket en tydelig skade på den, så den ikke længere virker? Så fortvivl ej. Hos SmartFix tilbyder vi reparation af Mac på vores adresse på Frederiksberg.

Vi tilbyder både at finde ud af, hvad der er galt med din Mac samt foretage konkrete typer af Mac reparation. Vores reparation af Mac på Frederiksberg foretages på alle modeltyper – Macbook, Macbook Pro, Macbook Air og iMac – og også på reservedele.

Således kan vi være behjælpelige i enhver situation, og vi står klar til at hjælpe dig med at få din Mac op at køre igen.

Ødelagte skærme og væskeskader

Taber du din Mac, er der risiko for, at skærmen går i stykker. Det samme kan ske, hvis den får et slag, og da skærmen er uundværlig, spiller det en stor rolle, at du hurtigt kan få foretaget en skærmreparation. Det kan du hos SmartFix, hvor vi tilbyder at reparere enhver skærmskade.

Skærmreparation er en af de typiske former for Mac reparation, vi foretager på Frederiksberg, og derfor er vi også rutinerede i at udføre denne reparation. Derudover kommer mange kunder også til os, fordi deres Mac-produkt har fået en væskeskade. Dette kan let ske, hvis det regner udenfor, der spildes ned i tastaturet, eller hvis en flaske ikke har været lukket tilstrækkeligt. Også denne type reparation klarer vi let!

Vi skifter dit batteri

Det kan være både irriterende og hæmmende, hvis din Mac ikke kan holde strøm. Ikke desto mindre er dette ofte, hvad der sker, i takt med at elektronikken ældes. Det betyder ikke, at din Mac ikke er i god stand, og hvis du gerne vil have din Mac til at holde længere tid uden strøm, tilbyder vi at skifte dit batteri.

Dette kan gøre med Mac reparation på Frederiksberg, hvor vi udskifter dit gamle batteri med et nyt, så du ikke længere behøver at bekymre dig om kort batteritid.

Reparation af Mac på Frederiksberg med garanti

Når vi reparerer din Mac eller tilbehør til denne, giver vi dig garanti på din reparation. Uanset hvilken Mac reparation på Frederiksberg, vi foretager, er det altid dygtige teknikere og specialister, som foretager arbejdet, men for en sikkerheds skyld giver vi dig en garanti, så du frit kan komme tilbage, såfremt der er behov for det.

Vi håndterer alle reparationer på professionel vis og lægger vægt på at yde en god service, så du hurtigt kan få din Mac tilbage.