iPad

Reparation Glas/TouchPRIS
iPad Air 2 + LCD origenal brugt700
iPad Air450 KR
iPad Mini 4 1450 KR
iPad Mini 3 + LCD400 KR
iPad Mini 2400 KR
iPad Mini 400 KR
iPad 4400 KR
iPad 3400 KR
iPad 2400 KR
Reparation DelePRIS
Batteri600 KR
Ladestik 500 KR
Wifi 400 KR
Bagcover500 KR
Homeknap350 KR
Volumeknap400 KR
LCD 650 KR

iPad reparation Frederiksberg

Har du problemer med din iPad? Så tag den med til SmartFix. For selvom iPad’en er en af de nyeste og bedste tabletter, kan du komme ud for problemer med den, og derfor er det vigtigt, at din iPad bliver repareret på bedste vis.

Hos SmartFix kan du trygt aflevere din iPad til reparation på Frederiksberg. Vi er en professionel reparatør, som ved, hvad der skal til for at få din iPad til at fungere igen. Din iPad er med andre ord i trygge hænder hos SmartFix.

Vi reparerer alle modeller og tilbehør

Uanset hvilken iPad du har, tilbyder vi at reparere den. Vi reparerer nemlig glas og touch-funktion på alle modeller. Vi tilbyder også at reparere dele og tilbehør til din iPad, og derfor kan du få vores hjælp til at ordne problemer med blandt andet batteri, ladestik, homeknap og volumeknap.

Hos SmartFix får du således hele pakken til din iPad. Vi udøver god service og en garantisikret reparation af din iPad på Frederiksberg. Alle reparationer udføres af en erfaren reparatør, som ved, hvor vigtig høj kvalitet er for en god og holdbar reparation.

Når vi foretager reparation af en iPad på vores adresse på Frederiksberg, er der ikke noget, vi ser let på. Vil du være sikker på, at glasset sidder ordentligt fast efter reparation, og at reparation er udført grundigt, er der altså god grund til at vælge SmartFix.

Hurtig reparation af din iPad på Frederiksberg

Hos SmartFix ved vi, hvor afhængige mange mennesker er af deres iPad. Børn bruger den ofte til at spille på, og voksne benytter den blandt andet til at tage billeder med, streame film og udsendelser på, svare på mails og meget andet. En iPad tjener altså mange formål, og derfor kan det føles som et handicap ikke at have den lige ved hånden, når den er gået i stykker.

Af denne grund prioriterer vi altid at foretage hurtig reparation af din iPad på Frederiksberg, så du ikke skal undvære den længere tid end højst nødvendigt.

Præcis hvor lang tid det tager at reparere en iPad afhænger naturligvis af, hvad der er i vejen med den. Er det skærmen, der er gået i stykker, vil det ikke tage lang tid at skifte den til en ny, men er det i stedet nogle af iPad’ens andre dele, der skal repareres, kan det i nogle tilfælde tage lidt længere tid.

Vi vil dog altid forsøge at give dig en tidsramme for reparationen, når vi modtager din iPad til reparation på Frederiksberg, så du ved, hvor længe du kan forvente.